Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Daha Ne Olmasını Bekliyoruz?

14 Ağustos 2025, 01:09 - Okunma: 314

7 Ekim 2023 tarihinden beri Gazze’de yapılmadık katliam ve soykırım, aşılmadık kırmızı çizgi ve çiğnenmedik insanlık değeri kalmadı. Hayır, bundan daha kötüsü olamaz dediğimiz ne varsa hepsi vakit geçmeden gerçekleşti ve gerçekleşiyor.

Siyonist terör rejimi, büyük şeytan ABD ve batılı emperyalist ülkelerden aldığı sınırsız destekle Gazze Şeridi’nde bebek, çocuk, kadın ve sivilleri vahşice katletmekten geri durmadı. Defalarca hastane, ambulans bombaladı. Camiler, okullar, kiliseler, BM binalarını ve yardım görevlilerini pervasızca ve övünerek bombaladı. Gazze’nin neredeyse tamamını bombalarla yerle bir etti. Bu vahşiliği yetmedi siyonist esirler dahil Gazze halkını aç, susuz, ilaçsız bırakarak soykırım ve vahşet tarihinde yeni bir sayfa açtı. ABD ile birlikte sözde sivillere yardım bahanesiyle yardım merkezi kurdu ancak ‘tuzak noktası’ haline getirip açlıktan dolayı yardım almaya gelen sivilleri bilerek ve planlı olarak yüzlercesini öldürdü ve öldürmeye devam ediyor.

Dünya ve insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşi ruha sahip olan siyonistler bunlarla da yetinmedi. Sözde sivil halkı da aynı vahşi ruhla, gelen yardımlar Filistin halkına ulaşmasın diye yağmaladılar. Ve bunu göstere göstere yaptılar. Dünyaya işte ‘insani yardıma izin veriyoruz’ görüntüsü vermek gayesiyle göstermelik birkaç yardım tırına izin verdiklerinde de danışıklı oldukları çetelere yağmalattılar.

Mutlak kötülük olan siyonizmin ruhlarına işlediği bu vahşi mahlukatlardan kendi halklarına dahil hiçbir insani özellik göstermeleri beklenemez. Bunlar bırakın insan olmayı bunlar hayvan bile olamazlar. En vahşi hayvanlar bile kendi yavrusuna şefkat gösterir. Bunlar sapkın amaçları uğruna kendi halkını bile öldürecek cibilliyete sahipler. Bunu gerçekleştirmek amacıyla israil terör örgütü (İTÖ) yıllarca “Hannibal Protokolü”nü halkından gizlemiştir.

Şimdi siyonist katil sürüsü yaptıkları soykırım ve katliamlar yetmemiş gibi Gazze Şeridi’ni topyekûn işgal etme planını ve Batı Şeria’yı ilhak etmeyi dillendiriyor. Dünya halkları ve ülkeler bu karara tepki gösterdi. Dünya genelinde ve ülkemizde büyük mitingler ve protestolar gerçekleşti. Hepimiz de biliyoruz ki, İTÖ’ye askeri olarak müdahale edilmediği sürece bu protestoların ve devletler ile uluslararası kurumların “kınama” mesajlarının bir faydası olmayacaktır. İTÖ ilk günden beri bildiğini okumaya ve vahşetlerini sergilemeye devam edecektir.

Gazze Şeridi’nde açlık had safhaya ulaştığı ve açlıktan ölümlerin sıradanlaşmasına rağmen sözde İslam ülkeleri ve dünya devletleri somut bir adım atmaktan çekiniyor. Hâlâ toplantılar ve kınama mesajlarıyla havanda su dövmeye ediyorlar. Batılı sömürgecilerde 7 Ekim’den beri İTÖ’ye silah, istihbarat, teknoloji ve diplomasi alanında desteklemelerine rağmen şimdi bütün bu vahşetlerde payları yokmuş gibi, “eylül ayında Filistin devletini tanıyabiliriz” şeklinde açıklama yaparak Müslümanları ve dünya kamuoyunu kandırıp oyalamaya çalışıyorlar. Tanısanız ne olacak? Ortada toprak falan kalmadı. Dünyayı aldatmayı bırakın artık. Her türlü barbarlığa destek olun, sivilleri aç bırakarak soykırım uygulayın. Sonra da utanmadan “Filistin devletini tanıyabiliriz” diye açıklama yapıp kanlı ellerinizi yıkayacaksınız ve bunu da Hamas ve direniş gruplarını silah bırakması ve Gazze’den çıkması şartına bağlayacaksınız. Biz de buna sevineceğiz öyle mi? Size kızmıyorum, siz zaten tarih boyunca insanlık düşmanı katillersiniz. Size umut bağlayıp yıllarca “Vahşi Batı”yı halka “Medeni Batı” diye sunup örnek alan zavallılara artık kızmak yerine sadece acıyorum.

Müslüman ülkeler ve halklar olarak Gazze’de harekete geçmek için daha ne olmasını bekliyoruz? Filistinli kardeşlerimizin başına daha nelerin gelmesini bekliyoruz? Biz dursak da İTÖ ve destekçileri durmayacak, işgal ve katliamlarına devam edecekler. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
113 gün önce
141 gün önce
183 gün önce
281 gün önce
337 gün önce
400 gün önce
407 gün önce
617 gün önce
659 gün önce
722 gün önce
1128 gün önce
1261 gün önce
1275 gün önce
1331 gün önce
1387 gün önce
1408 gün önce
1422 gün önce
1442 gün önce
1484 gün önce
1499 gün önce
1519 gün önce
1527 gün önce
1557 gün önce
1562 gün önce
1630 gün önce
1779 gün önce
1912 gün önce
2084 gün önce
2108 gün önce
2136 gün önce
2321 gün önce
2450 gün önce
2472 gün önce
2597 gün önce
2663 gün önce
2689 gün önce
2720 gün önce
2863 gün önce
2899 gün önce
3004 gün önce
3027 gün önce
3257 gün önce
3327 gün önce
3448 gün önce
3606 gün önce
3609 gün önce
3665 gün önce
3683 gün önce
3686 gün önce
3707 gün önce
3741 gün önce
3796 gün önce
3805 gün önce
3878 gün önce
3997 gün önce
3972 gün önce

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=