Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Daha Ne Olmasını Bekliyoruz?

14 Ağustos 2025, 01:09 - Okunma: 212

7 Ekim 2023 tarihinden beri Gazze’de yapılmadık katliam ve soykırım, aşılmadık kırmızı çizgi ve çiğnenmedik insanlık değeri kalmadı. Hayır, bundan daha kötüsü olamaz dediğimiz ne varsa hepsi vakit geçmeden gerçekleşti ve gerçekleşiyor.

Siyonist terör rejimi, büyük şeytan ABD ve batılı emperyalist ülkelerden aldığı sınırsız destekle Gazze Şeridi’nde bebek, çocuk, kadın ve sivilleri vahşice katletmekten geri durmadı. Defalarca hastane, ambulans bombaladı. Camiler, okullar, kiliseler, BM binalarını ve yardım görevlilerini pervasızca ve övünerek bombaladı. Gazze’nin neredeyse tamamını bombalarla yerle bir etti. Bu vahşiliği yetmedi siyonist esirler dahil Gazze halkını aç, susuz, ilaçsız bırakarak soykırım ve vahşet tarihinde yeni bir sayfa açtı. ABD ile birlikte sözde sivillere yardım bahanesiyle yardım merkezi kurdu ancak ‘tuzak noktası’ haline getirip açlıktan dolayı yardım almaya gelen sivilleri bilerek ve planlı olarak yüzlercesini öldürdü ve öldürmeye devam ediyor.

Dünya ve insanlık tarihinde görülmemiş bir vahşi ruha sahip olan siyonistler bunlarla da yetinmedi. Sözde sivil halkı da aynı vahşi ruhla, gelen yardımlar Filistin halkına ulaşmasın diye yağmaladılar. Ve bunu göstere göstere yaptılar. Dünyaya işte ‘insani yardıma izin veriyoruz’ görüntüsü vermek gayesiyle göstermelik birkaç yardım tırına izin verdiklerinde de danışıklı oldukları çetelere yağmalattılar.

Mutlak kötülük olan siyonizmin ruhlarına işlediği bu vahşi mahlukatlardan kendi halklarına dahil hiçbir insani özellik göstermeleri beklenemez. Bunlar bırakın insan olmayı bunlar hayvan bile olamazlar. En vahşi hayvanlar bile kendi yavrusuna şefkat gösterir. Bunlar sapkın amaçları uğruna kendi halkını bile öldürecek cibilliyete sahipler. Bunu gerçekleştirmek amacıyla israil terör örgütü (İTÖ) yıllarca “Hannibal Protokolü”nü halkından gizlemiştir.

Şimdi siyonist katil sürüsü yaptıkları soykırım ve katliamlar yetmemiş gibi Gazze Şeridi’ni topyekûn işgal etme planını ve Batı Şeria’yı ilhak etmeyi dillendiriyor. Dünya halkları ve ülkeler bu karara tepki gösterdi. Dünya genelinde ve ülkemizde büyük mitingler ve protestolar gerçekleşti. Hepimiz de biliyoruz ki, İTÖ’ye askeri olarak müdahale edilmediği sürece bu protestoların ve devletler ile uluslararası kurumların “kınama” mesajlarının bir faydası olmayacaktır. İTÖ ilk günden beri bildiğini okumaya ve vahşetlerini sergilemeye devam edecektir.

Gazze Şeridi’nde açlık had safhaya ulaştığı ve açlıktan ölümlerin sıradanlaşmasına rağmen sözde İslam ülkeleri ve dünya devletleri somut bir adım atmaktan çekiniyor. Hâlâ toplantılar ve kınama mesajlarıyla havanda su dövmeye ediyorlar. Batılı sömürgecilerde 7 Ekim’den beri İTÖ’ye silah, istihbarat, teknoloji ve diplomasi alanında desteklemelerine rağmen şimdi bütün bu vahşetlerde payları yokmuş gibi, “eylül ayında Filistin devletini tanıyabiliriz” şeklinde açıklama yaparak Müslümanları ve dünya kamuoyunu kandırıp oyalamaya çalışıyorlar. Tanısanız ne olacak? Ortada toprak falan kalmadı. Dünyayı aldatmayı bırakın artık. Her türlü barbarlığa destek olun, sivilleri aç bırakarak soykırım uygulayın. Sonra da utanmadan “Filistin devletini tanıyabiliriz” diye açıklama yapıp kanlı ellerinizi yıkayacaksınız ve bunu da Hamas ve direniş gruplarını silah bırakması ve Gazze’den çıkması şartına bağlayacaksınız. Biz de buna sevineceğiz öyle mi? Size kızmıyorum, siz zaten tarih boyunca insanlık düşmanı katillersiniz. Size umut bağlayıp yıllarca “Vahşi Batı”yı halka “Medeni Batı” diye sunup örnek alan zavallılara artık kızmak yerine sadece acıyorum.

Müslüman ülkeler ve halklar olarak Gazze’de harekete geçmek için daha ne olmasını bekliyoruz? Filistinli kardeşlerimizin başına daha nelerin gelmesini bekliyoruz? Biz dursak da İTÖ ve destekçileri durmayacak, işgal ve katliamlarına devam edecekler. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
60 gün önce
158 gün önce
214 gün önce
277 gün önce
284 gün önce
494 gün önce
536 gün önce
599 gün önce
1004 gün önce
1138 gün önce
1152 gün önce
1208 gün önce
1264 gün önce
1284 gün önce
1299 gün önce
1318 gün önce
1360 gün önce
1375 gün önce
1396 gün önce
1403 gün önce
1433 gün önce
1439 gün önce
1506 gün önce
1655 gün önce
1788 gün önce
1961 gün önce
1984 gün önce
2013 gün önce
2197 gün önce
2327 gün önce
2349 gün önce
2473 gün önce
2540 gün önce
2566 gün önce
2597 gün önce
2739 gün önce
2776 gün önce
2881 gün önce
2904 gün önce
3134 gün önce
3203 gün önce
3324 gün önce
3483 gün önce
3485 gün önce
3541 gün önce
3559 gün önce
3562 gün önce
3583 gün önce
3617 gün önce
3673 gün önce
3682 gün önce
3754 gün önce
3873 gün önce
3848 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=