Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Kınamakla israil Durmaz!

11 Ağustos 2022, 00:45 - Okunma: 464

Son yıllarda Ramazan ayında Mescid-i Aksa’ya ve Filistinlilere saldırmayı gelenek haline getiren siyonist İşgal güçleri, saldırılarına Muharrem ayında da devam etti.

Ümmet olarak Muharrem ayı, Aşura günü ve Hz. Hüseyin efendimiz ile yarenlerinin şehadetlerini yâd etmeye hazırlandığımız sırada Gazze’yi Kerbela’ya çevirmeye kararlı İslam’ın amansız düşmanı siyonist işgalciler geçtiğimiz cuma günü Gazze’ye saldırdılar. Üç gün boyunca bütün güçleriyle İslami Cihad Hareketi’ni hedef alma bahanesiyle Filistinlilere savaş uçakları, hava araçları, tank ve zırhlı birliklerle alçakça saldırılar düzenlediler. 

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze'ye yönelik saldırılarda 15'i çocuk, 4'ü kadın olmak üzere 44 kişinin hayatını kaybettiğini ve yaralı sayısının da 360'a yükseldiğini açıkladı. İşgalci Siyonistler Gazze’de saldırılar düzenlerken, Batı Şeria’da da Filistinlileri esir almaya devam ediyor.

​İsrail’in ara vermeden yaptığı saldırılara karşın ümmetin sözde kurumları ve büyük devletleri ne yapıyor dersiniz? Sanki saldırılar sıradan bir olay yani  “vaka-ı adiye” imiş gibi toplanıp konuşuyorlar ve sadece kınama mesajı yayınlıyorlar. Kendi gücünü görmeyen ve başkasından medet bekleyen İslam İşbirliği Teşkilatı, Arap Birliği, Arap Parlamentosu gibi kurumlar ile Müslüman ülkeler katliam ve saldırıları kınamakla yetiniyor ve uluslararası toplumdan medet bekliyorlar. Avrupa Birliği, ABD ile batılı ülkeler konuya her zamanki gibi sessiz kalıyorlar. “Bir-leş-miş Milletler” de ancak formalite icabı her zamanki gibi, “kaygılıyız” mesajı paylaşıyor. Şunu unutmayalım ki, israil ne zaman zor durumda kalırsa; BM, AB, batılı ülkeler ve uluslararası kurumlar ancak o zaman israil’i kurtarmak için harekete geçer. Aksi halde Filistinlilerin katledilmesinin onlar için hiçbir önemi yoktur.

ALLAH’tan çözümü direniş ve cihatta gören Filistin direniş grupları var da, israil’e anladığı dilden cevap veriyor. ALLAH (CC) onları korusun. Ayaklarına taş değdirmesin. Kısıtlı imkânlara rağmen fedakârlıklarını boşa çıkarmasın. Attıklarını isabet ettirsin inşallah.

Siyonistlerin saldırılarına karşılık olarak Filistinli mücahitler, işgal ordusunun Gazze Şeridi'ndeki katliamlarına karşın işgal altındaki yerleşim yerlerini roketlerle hedef alıyor. Başta İslami Cihad'a bağlı Kudüs Tugayları olmak üzere Filistin direniş gruplarının işgal rejiminin 3 gündür yoğun bir şekilde sürdürdüğü saldırılara verdiği karşılık korkak siyonistleri titretmeye yetti. Gazze'den fırlatılan füzeler nedeniyle işgal altındaki topraklarda uzun sirenler çaldı. İşgalci siyonistler, çalınan sirenler sonrası sığınaklara akın etti.

Filistin direnişi füzelerle Berşeba, Aşkelon, Aşdod, Rishon Lezion, Netvim ve Yebna gibi büyük yerleşim topluluklarını hedef aldı. Atılan füzeler nedeniyle bazı işgalci siyonistlerin yaralandığı ve maddi hasarların oluştuğu bildirildi. Cuma gününden bu yana direnişin 500'den fazla füze fırlattığı bildirildi. Kudüs Tugayları, işgalciler tarafından şehit edilen Halid Mansur ve diğer şehitler için füzeler fırlattıklarını duyurdu.

“İsrail Ancak Güçten Anlar!” başlıklı yazımda belirttiğim gibi:

“…Rahmetli Erbakan hocanın, “İsrail laftan anlamaz, ancak güçten anlar” sözünün ne kadar doğru bir hareket metodu olduğu gün gibi ortadadır. Hiçbir kutsal tanımayan ve hiçbir sözü ve ilkesi olmayan terör devleti ile konuşulacak bir şey yoktur. Yapılacak olan; devletler, uluslararası kuruluşlar, cemaatler ve elinde imkân olan ümmetin diğer yapılarının güçlerini birleştirerek israil’in anladığı dilden cevap vermek olmalıdır. Siyonistler ancak böyle yola gelir. Aksi halde hiçbir zaman uslanmaz ve kuduz köpek gibi saldırılarını artırarak devam ettireceklerdir. Bütün bu saldırı ve işgal hâlâ İsrail ile “normalleşme ihaneti” peşinde olan yöneticilerin boyunlarında bir vebaldir…”

Evet, siyonist İslam düşmanları hiçbir zaman konuşma ve kınama yayınlamakla yola gelmezler. Bunlar insanlığın başına bela olmuş ıslahı mümkün olmayan azgın bir topluluktur. Bunların ıslahı sadece helak olmalarıyla olur. 

Direnişin güçlü karşılık vermesi ile Pazar günü gece saatlerinde ateşkesin sağlandığı duyuruldu. İsrail ve tüm İslam düşmanları hiçbir zaman konuşma, anlaşma ve diyalogla yola gelmedi gelmez. Onlar ancak karşılarında güç görürlerse yola gelirler.

Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
72 gün önce
477 gün önce
611 gün önce
625 gün önce
681 gün önce
737 gün önce
772 gün önce
791 gün önce
833 gün önce
848 gün önce
1128 gün önce
1261 gün önce
1434 gün önce
1457 gün önce
1486 gün önce
1670 gün önce
1800 gün önce
1821 gün önce
1946 gün önce
2013 gün önce
2039 gün önce
2070 gün önce
2212 gün önce
2249 gün önce
2354 gün önce
2377 gün önce
2607 gün önce
2676 gün önce
2797 gün önce
2955 gün önce
2958 gün önce
3014 gün önce
3032 gün önce
3035 gün önce
3056 gün önce
3090 gün önce
3145 gün önce
3154 gün önce
3227 gün önce
3346 gün önce
3321 gün önce

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=