Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Ramazan yaklaşırken hücumlar arttı

14 Mayıs 2018, 02:00 - Okunma: 2420

Her yıl manevi iklim atmosferine girdiğimizde illaki İslam düşmanları İslam’a ve Müslümanlara kin, adavet ve düşmanlıkta sınır tanımayacak şekilde saldırıya geçiyorlar. Şeytanların bağlandığı, cennet kapılarının açıldığı mübarek Ramazan ayına yaklaştıkça insi şeytanlar arsızlaştıkça arsızlaşıyorlar.

Her yıl 28 Şubat orjinli haber ve propagandalarla Ramazan ayımızı zehir etmeye çalışan proje yürürlüğe konulurken, bu yıl bu saldırılar küresel bir boyut aldı.

ABD’nin Kudüs kararı ve Fransa’da Kur’an ayetleri ile ilgili küstah bildiri gösteriyor ki, İslam’a ve Müslümanlara yönelik topyekûn yıkıcı bir saldırı söz konusudur.

14 Mayıs 1948'de İslam dünyasının en mübarek saydığı topraklara çöreklenen ve bu tarihte devlet olduğunu ilan eden işgalci siyonist rejim, ABD'nin verdiği destekle hamle üstüne hamle yapıyor. ABD emperyalizmi büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararı alarak Kudüs'ün israilin başkenti olduğu safsatasını dünya kamuoyuna kabul ettirmeye çalışıyor. 14 Mayıs tarihinde Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacak olan ABD yönetimi geçen hafta büyükelçiliğe çıkan yollara Arapça, İngilizce ve İbranice yazılarla tabelalar taktırdı.

Fransa'da, geneli Yahudi olan aralarında eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, üç eski başbakan, Yahudi ve Hristiyan cemaati temsilcileriyle sözde yazarların da bulunduğu 300 kişinin imzasıyla yayınlanan Kur'an-ı Kerim'den "şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması" yönündeki bildiri Le Parisien gazetesinin 22 Nisan tarihli baskısında yayımlandı.

Gerek İsrail lobisine köpeklik yapmaktan başka marifeti olmayan ABD’nin aptal başkanı sarı şeytan Donald Trump’ın İslam’a ve İslam coğrafyasına olan bakışı ve tutumu ile Fransa'da gerçekleşen bu küstahlığa tüm dünyada Müslümanlar tepki gösteriyor.

Dünya Müslümanları bu düşmanca tavırlara tepki gösterirken özellikle ABD’nin kararına ve tavrına İslam coğrafyasının fitne başları; İbni Übey bin Selul’un ve Abdullah İbni Sebe’nin torunları Suudi ve BAE yöneticileri destek verme onursuzluğunu gösterdiler.

Gerek “Büyük şeytan” ABD’nin düşmanlığı ve gerekse Fransa’nın tarihte Kur’an’a karşı görülmemiş şekilde yaptığı küstahlığın arkasında adım adım uygulanan büyük bir planın olduğunu bizlere gösteriyor.

Küresel emperyalizm ve dünya siyonizmi Kur’an-ı hedef alarak dünyayı “İslamsızlaştırma” projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar. Lakin unutmasınlar ki; ‘Kur'an'a dil uzatanlar, Kur’an-a ve İslam’a düşmanlık edenler tarih boyunca hep rezil rüsva oldular. Onlarda bu akıbetten kurtulamayacaklardır. Gayretullah’a dokunan bu adımlar onlara pahalıya patlayacaktır. “Hiç şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik, elbette onu yine biz koruyacağız” -Hicr Suresi: 9- diye buyuran ALLAH’ın korumasında olan Kur’an-ın değiştirilemeyeceğine zaten iman ediyoruz. Onlarda bunu biliyor; lakin bu küstahlığa cüret etmeleri bile ümmet adına ayıp olarak bize yeter.

Dünya Müslümanları olarak bu Ramazan ayı vesilesiyle “İ’lâ-yı Kelimetullah” sancağı altında toplanarak İslam’a ve Müslümanlara yönelik saldırılara birlikte karşı koymalıyız. Aksi halde mukaddesatımıza ve beldelerimize yönelik saldırılar artarak devam edecektir. İslam düşmanları Müslümanların parçalanmışlığı ve satılmış-ihanet içindeki yönetimlerden cesaret alıyor. Müslümanlar ALLAH’ın ipine sarıldıklarında kafir ve zalimlerin tüm oyun ve hileleri başlarına dolanacak ve İslam ve Müslümanlar aziz olacaktır. Yeter ki; Bizler İslam’a sımsıkı sarılalım ve kardeşliğin hakkını yerine getirelim.

Selam ve dua ile…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
108 gün önce
136 gün önce
178 gün önce
276 gün önce
332 gün önce
395 gün önce
402 gün önce
612 gün önce
654 gün önce
717 gün önce
1122 gün önce
1256 gün önce
1270 gün önce
1326 gün önce
1382 gün önce
1402 gün önce
1417 gün önce
1436 gün önce
1478 gün önce
1493 gün önce
1514 gün önce
1521 gün önce
1551 gün önce
1557 gün önce
1624 gün önce
1773 gün önce
1906 gün önce
2079 gün önce
2102 gün önce
2131 gün önce
2315 gün önce
2445 gün önce
2467 gün önce
2591 gün önce
2658 gün önce
2684 gün önce
2715 gün önce
2857 gün önce
2894 gün önce
2999 gün önce
3022 gün önce
3252 gün önce
3321 gün önce
3442 gün önce
3601 gün önce
3603 gün önce
3659 gün önce
3677 gün önce
3680 gün önce
3701 gün önce
3736 gün önce
3791 gün önce
3800 gün önce
3872 gün önce
3991 gün önce
3966 gün önce

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=