Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Ramazan yaklaşırken hücumlar arttı

14 Mayıs 2018, 02:00 - Okunma: 2370

Her yıl manevi iklim atmosferine girdiğimizde illaki İslam düşmanları İslam’a ve Müslümanlara kin, adavet ve düşmanlıkta sınır tanımayacak şekilde saldırıya geçiyorlar. Şeytanların bağlandığı, cennet kapılarının açıldığı mübarek Ramazan ayına yaklaştıkça insi şeytanlar arsızlaştıkça arsızlaşıyorlar.

Her yıl 28 Şubat orjinli haber ve propagandalarla Ramazan ayımızı zehir etmeye çalışan proje yürürlüğe konulurken, bu yıl bu saldırılar küresel bir boyut aldı.

ABD’nin Kudüs kararı ve Fransa’da Kur’an ayetleri ile ilgili küstah bildiri gösteriyor ki, İslam’a ve Müslümanlara yönelik topyekûn yıkıcı bir saldırı söz konusudur.

14 Mayıs 1948'de İslam dünyasının en mübarek saydığı topraklara çöreklenen ve bu tarihte devlet olduğunu ilan eden işgalci siyonist rejim, ABD'nin verdiği destekle hamle üstüne hamle yapıyor. ABD emperyalizmi büyükelçiliğini Kudüs'e taşıma kararı alarak Kudüs'ün israilin başkenti olduğu safsatasını dünya kamuoyuna kabul ettirmeye çalışıyor. 14 Mayıs tarihinde Büyükelçiliğini Kudüs'e taşıyacak olan ABD yönetimi geçen hafta büyükelçiliğe çıkan yollara Arapça, İngilizce ve İbranice yazılarla tabelalar taktırdı.

Fransa'da, geneli Yahudi olan aralarında eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, üç eski başbakan, Yahudi ve Hristiyan cemaati temsilcileriyle sözde yazarların da bulunduğu 300 kişinin imzasıyla yayınlanan Kur'an-ı Kerim'den "şiddet ve Yahudi karşıtı fikirleri yaydığı gerekçesiyle bazı ayetlerin çıkarılması" yönündeki bildiri Le Parisien gazetesinin 22 Nisan tarihli baskısında yayımlandı.

Gerek İsrail lobisine köpeklik yapmaktan başka marifeti olmayan ABD’nin aptal başkanı sarı şeytan Donald Trump’ın İslam’a ve İslam coğrafyasına olan bakışı ve tutumu ile Fransa'da gerçekleşen bu küstahlığa tüm dünyada Müslümanlar tepki gösteriyor.

Dünya Müslümanları bu düşmanca tavırlara tepki gösterirken özellikle ABD’nin kararına ve tavrına İslam coğrafyasının fitne başları; İbni Übey bin Selul’un ve Abdullah İbni Sebe’nin torunları Suudi ve BAE yöneticileri destek verme onursuzluğunu gösterdiler.

Gerek “Büyük şeytan” ABD’nin düşmanlığı ve gerekse Fransa’nın tarihte Kur’an’a karşı görülmemiş şekilde yaptığı küstahlığın arkasında adım adım uygulanan büyük bir planın olduğunu bizlere gösteriyor.

Küresel emperyalizm ve dünya siyonizmi Kur’an-ı hedef alarak dünyayı “İslamsızlaştırma” projelerini hayata geçirmeye çalışıyorlar. Lakin unutmasınlar ki; ‘Kur'an'a dil uzatanlar, Kur’an-a ve İslam’a düşmanlık edenler tarih boyunca hep rezil rüsva oldular. Onlarda bu akıbetten kurtulamayacaklardır. Gayretullah’a dokunan bu adımlar onlara pahalıya patlayacaktır. “Hiç şüphe yok ki, Kur'ân'ı biz indirdik, elbette onu yine biz koruyacağız” -Hicr Suresi: 9- diye buyuran ALLAH’ın korumasında olan Kur’an-ın değiştirilemeyeceğine zaten iman ediyoruz. Onlarda bunu biliyor; lakin bu küstahlığa cüret etmeleri bile ümmet adına ayıp olarak bize yeter.

Dünya Müslümanları olarak bu Ramazan ayı vesilesiyle “İ’lâ-yı Kelimetullah” sancağı altında toplanarak İslam’a ve Müslümanlara yönelik saldırılara birlikte karşı koymalıyız. Aksi halde mukaddesatımıza ve beldelerimize yönelik saldırılar artarak devam edecektir. İslam düşmanları Müslümanların parçalanmışlığı ve satılmış-ihanet içindeki yönetimlerden cesaret alıyor. Müslümanlar ALLAH’ın ipine sarıldıklarında kafir ve zalimlerin tüm oyun ve hileleri başlarına dolanacak ve İslam ve Müslümanlar aziz olacaktır. Yeter ki; Bizler İslam’a sımsıkı sarılalım ve kardeşliğin hakkını yerine getirelim.

Selam ve dua ile…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
38 gün önce
108 gün önce
206 gün önce
262 gün önce
325 gün önce
332 gün önce
542 gün önce
584 gün önce
647 gün önce
1052 gün önce
1186 gün önce
1200 gün önce
1256 gün önce
1312 gün önce
1332 gün önce
1347 gün önce
1366 gün önce
1408 gün önce
1423 gün önce
1443 gün önce
1451 gün önce
1481 gün önce
1486 gün önce
1554 gün önce
1703 gün önce
1836 gün önce
2009 gün önce
2032 gün önce
2061 gün önce
2245 gün önce
2375 gün önce
2396 gün önce
2521 gün önce
2588 gün önce
2614 gün önce
2644 gün önce
2787 gün önce
2824 gün önce
2929 gün önce
2952 gün önce
3182 gün önce
3251 gün önce
3372 gün önce
3530 gün önce
3533 gün önce
3589 gün önce
3607 gün önce
3610 gün önce
3631 gün önce
3665 gün önce
3720 gün önce
3729 gün önce
3802 gün önce
3921 gün önce
3896 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=