Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

Siyonizm Mutlak Kötülüktür!

13 Haziran 2024, 00:28 - Okunma: 271

Ümmet olarak çok zor dönemlerden geçiyoruz. Ümmet coğrafyasının her tarafında dünya siyonizmi ve batılı emperyalistlerin zamanında ektikleri derin ayrılıklar ve iç ihtilaflar, kukla yönetimler ve dış saldırılar sebebiyle kendimize gelemiyoruz.

Mutlak kötülüğün kaynağı asrımızın deccali siyonizm ve büyük şeytan ABD’nin başını çektiği emperyalist ülkelerin Filistin başta olmak üzere İslam coğrafyasına fiili, kültürel ve ticari emperyalizm ve devşirdikleri “etki ajanları” marifetiyle her koldan ümmete ve aziz dinimiz İslam’ı ortadan kaldırmaya veya en azından etkisizleştirme saldırı ve planları tıkır tıkır işliyor.  

İslam ülkelerinin yönetimleri ve uluslararası kurumlarını ya ele geçirdiler veya “sert güç”, “yumuşak güç” ve “Akıllı güç” stratejileriyle tek tek indirdiler. Dikkat edin israil terör örgütü (İTÖ)’nün etrafında ona “tehdit” oluşturabilecek ülke bırakmadıkları gibi getirdikleri kukla yönetimlerle, kendi halkını konu Kudüs davası, Filistin davası ve Gazze olduğunda baskıyla kontrol etmelerini sağladılar. Geriye kalan birkaç İslam ülkesi de cesaret göstermedikleri gibi, bir araya gelip güç birliği oluşturmayı da göze alamıyorlar. Aksa Tufanı Harekatı’nın yapıldığı günden beri “Neden bir şey yapılmıyor?” diye aylardır içimiz kan ağlayarak bunu düşünüp soruyoruz lakin bir sonuca varamıyoruz. Maalesef bu açıdan bakıldığında durum hiç iç açıcı görünmüyor.

Geçen yazıda İTÖ ve ABD’nin barıştan bahsettiklerinde bunun ardından mutlaka savaş ve katliam geleceğini ve bu oyunları görmemiz gerektiğini yazmıştım. Daha yazımızın mürekkebi kurumadan Gazze Şeridi’nin orta kesiminde yer alan Nuseyrat Mülteci kampına ‘esirleri kurtarma’ bahanesiyle en aşağılık yöntemlerle yüzlerce sivili katlettiler ve bine yakın sivili de ağır şekilde yaraladılar. Görüntüler insanlığın tahammül edemeyeceği şekilde vahşi ve barbarca olmasına rağmen ölenler Müslüman olunca ses çıkaran yok. Aşağılık İTÖ ve ABD teröristleri katliam için yardım TIR’ları kamuflajı ile kampa giriyor. Bir kısmı da kılık değiştirerek yardıma muhtaç ve yerinden edilmiş siviller gibi davranıp halkın arasına sızıyor ve sonra katliamı gerçekleştiriyorlar. Bu aşağılık domuz karakterli teröristler daha önce de aynı taktikle hastaneye sızıp infaz gerçekleştirmişlerdi. Siyonizm mutlak kötülüktür ve insanlığın başına gelmiş en büyük musibet ve beladır. Bundan dolayı bunlar, akla hayale gelmeyecek her türlü vahşet ve kötülüğü sapkın ideolojileri uğruna kendi halkına karşı bile uygularlar. Siyonizm batıl ve kötülüğün kaynağı deccal’in günümüz temsilcisidir. Mutlak kötülük siyonizme karşı ‘mutlak iyilik hareketi’ başlatarak siyonizmin kökünü kurutmalıyız.

İşin bir de başka boyutu daha var. ABD’nin, sözde “Gazze’ye yardım ulaşsın” diye dünyayı aldatmak için kurduğu bir liman vardı. O limandan hareket eden ABD askerleri İTÖ ile birlikte bu katliama imza attılar. İlk günden beri yaşanan bütün insanlık suçları, savaş suçları ve soykırımdan ABD yönetimi birebir sorumludur.

Dikkatimizi celbeden bir başka konu da şudur ki; Batı ülkeleri halklarında sivillere, çocuklara ve kadınlara yönelik yapılan vahşi katliamlar karşısında oluşan duyarlılık nedense İslam ülkelerinde daha cılız kalıyor. Yasaklama, tutuklamalar ve kariyerlerinin ellerinden alınmasına rağmen vicdanlarının sesine kulak veren batı toplumu sürekli nümayiş halinde iken ve büyük protestolar yaparken, Yemen hariç İslam ülkelerinde neden bu duyarlılık yok? Vicdanları onları harekete geçirirken neden bizim imanımız bizi harekete geçiremiyor? Hadi vicdanımız köreldi ya imanımıza ne oldu? Kendimize gelip iman ve vicdanımızın gereğini yapmazsak iman sancağına layık olmadığımızdan ALLAH (Celle Celaluhu) bu sancağı hakkıyla taşıyacak nesiller yaratacaktır. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
55 gün önce
118 gün önce
125 gün önce
335 gün önce
377 gün önce
440 gün önce
845 gün önce
979 gün önce
993 gün önce
1049 gün önce
1105 gün önce
1125 gün önce
1140 gün önce
1159 gün önce
1201 gün önce
1216 gün önce
1237 gün önce
1244 gün önce
1274 gün önce
1280 gün önce
1347 gün önce
1496 gün önce
1629 gün önce
1802 gün önce
1825 gün önce
1854 gün önce
2038 gün önce
2168 gün önce
2190 gün önce
2314 gün önce
2381 gün önce
2407 gün önce
2438 gün önce
2580 gün önce
2617 gün önce
2722 gün önce
2745 gün önce
2975 gün önce
3044 gün önce
3165 gün önce
3324 gün önce
3326 gün önce
3382 gün önce
3400 gün önce
3403 gün önce
3424 gün önce
3458 gün önce
3514 gün önce
3523 gün önce
3595 gün önce
3714 gün önce
3689 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=