Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

israil’in başından ‘tufan’ eksik olmasın!

12 Ekim 2023, 15:04 - Okunma: 564

Geçtiğimiz cumartesi günü sabah erken saatlerde Filistin İslami Direniş Hareketi (HAMAS)’ın askeri kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları, siyonist işgal rejimine karşı "Aksa Tufanı" operasyonunu başlattığını duyurdu.

Operasyonla ilgi açıklama yapan İzzeddin El-Kassam Tugayları Başkomutanı Muhammed Ed-Dayf, siyonist işgalcilerin Filistinlileri hedef alan cinayetlerine ve Mescid-i Aksa'ya düzenledikleri baskınlara misilleme olarak “El-Aksa Tufanı” savaşının başladığını, operasyonun ilk 20 dakikasında 5 bin roket fırlattıklarını ve 7 bölgeyi ele geçirdiklerini söyledi.

Operasyonda Gazze sınırına yakın işgal altındaki güney şehirlerine savaşçılar gönderen İzzeddin El-Kassam Tugayları, son yılların en uzun süreli saldırılarından birini başlattığını ve çok sayıda savaşçının düşman bölgelerine sızdığını belirtti. “Aksa Tufanı” Operasyonuna İslami Cihad Hareketi’nin askeri kanadı Kudüs Tugayları ve diğer direniş örgütleri de destek veriyor.

Operasyonun başladığı andan itibaren siyonist işgalci rejimini “yenilmez” zanneden ve adeta siyonistlerin gücüne tapanlar tam bir şok yaşadılar ve yaşamaya devam ediyorlar. Sürekli olarak siyonist terör devleti israil, sistematik bir şekilde Filistin topraklarına ve özellikle Gazze’ye saldırıyor ve kadın, çocuk, yaşlı, sivil demeden her gün katliam üstüne katliam yapıyor ve ses çıkaran olmuyordu. İlk defa bu zulme karşı Kassam ve Kudüs Tugayları karşı saldırıya geçti ve israil’in yıllarca “Demir kubbe” diye dünyaya tanıttığı savunma sistemini, istihbarat gücü ve ordusunun iman gücü karşısında Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin dediği gibi aslında “kâğıttan kaplan” olduğunu gösterdi.

Şimdi güce tapan ve israil ordusunun “yenilmez” olduğunu varsayan satılmış kalemler ve çevreler, ortaya çıkan durum karşısında kılıf arama telaşına düşmüş görünüyorlar. Öncelikle şunu belirtelim ki, israil ilk defa yenilmiyor. 2006 yılında israil-Hizbullah savaşında israil, Hizbullah karşısında aciz bir şekilde yenildi ve bu durum bütün dünya kamuoyu önünde yaşandı. Halen bu mağlubiyeti ve Hizbullah’ın zaferini görmeyen ‘satılmış ruhlular’ işgal ordusunu yenilmez diye yutturmaya çalışıyorlar. Defalarca Gazze’ye karadan girme teşebbüsünde bulunmasına rağmen direniş güçleri karşısında varlık gösteremeyip geri çekildiğini de unutmadık.

Terör devleti kurulduğundan beri gerek Filistinliler ve gerekse Mısır, Ürdün, Suriye gibi ülkeler; aslında israil ile değil ABD ile savaştı ve savaşıyor. ABD olmazsa israil ayakta kalamaz ve bu cüreti gösteremez. Ve halen de ABD’nin her konuda sınırsız desteği devam ediyor. Aynı şekilde Avrupa ülkeleri de israil’in arkasında durmaya devam ediyor.

Kassam ve Kudüs Tugayları mücahidlerinin, işgalcilerle özellikle işgal edilmiş bölgelerde savaşı devam ediyor. Siyonist terör devleti “Aksa Tufanı” operasyonuna karşılık savaş ilan ederek korkakça Gazze’yi hava saldırılarıyla vuruyor. Kara savaşından çekiniyor.  

Filistinli mücahidlerin işgal edilmiş topraklara sızıp saldırı başlatması üzerine şoka giren “israil tapıcılar” komplo teorileri ile durumu kurtarmaya çalışıyorlar. Yok, “aslında israil’in haberi vardı bilerek göz yumdu” yok “Netanyahu içerdeki sıkıntıdan kurtulmak için göz yumdu” gibi ipe sapa gelmez yorumlarla israil’i kurtarmaya çalışıyorlar. Kimi satılmış israil ve ABD’nin tasmalı köpekleri de HAMAS’ın sivillere saldırdığı yalanını ortaya atıp siyonistleri savunma telaşına düştüler. Bu şeref ve haysiyetten yoksun mahluklar, nedense yıllardır ve bugün dahil siyonist terör devletinin kundaktaki bebekler dahil her türlü alçakça cinayet, katliam ve zulümlerini görmezden geliyorlar.        

Bir de tüm dünya Müslümanları gibi bölge halkının HAMAS’a ve direniş güçlerine destek vermesini kabullenemeyen ABD’nin “kara mayın eşekleri” var. Bunlar da uşaklığını yaptıkları ve tasmalarını ellerinde tutan israil ve ABD’yi savunma telaşıyla halkımıza saldırmaya başladılar. Sizler ve tasmanızı ellerinde tutan ağababalarınız hep birlikte yenilip cehenneme sürüleceksiniz.

ABD başta olmak üzere bütün Avrupa ülke ve kurumları israil’e açıktan destek verirken, İslam ülkelerine tarafsız kalmalarını telkin ediyorlar. İran ve birkaç ülke tarafını açıktan belli ederken, çoğu İslam ülkesi halen sessiz kalıyor. İçimizdeki bazı beyinsizler de sorunun ümmet ve “akide sorunu” olduğunu unutup tarafsız kalınmasını tavsiye ediyorlar. Sizin tapındığınız güçler kardeşlerimize ve kutsallarımıza saldırsın ve biz de tarafsız kalalım öyle mi? Yok öyle yağma!

Dünya geneli tüm Müslümanlar, İslam ülkeleri yöneticileri, STK, vakıf ve İslami kurumlar ve ellerinde güç olan tüm yapılar, siyonistlerin anladığı dilden cevap verilmesi noktasında HAMAS ve direniş güçlerine her konuda destek vermelidirler. Gün dayanışma ve kardeşlik günüdür. Gün evinde oturma günü değildir. Sadece kavli dua ile yetinmeyelim fiili duaya da sarılalım. Vesselam…

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
67 gün önce
137 gün önce
235 gün önce
291 gün önce
354 gün önce
361 gün önce
571 gün önce
613 gün önce
676 gün önce
1082 gün önce
1215 gün önce
1229 gün önce
1285 gün önce
1341 gün önce
1362 gün önce
1376 gün önce
1396 gün önce
1438 gün önce
1453 gün önce
1473 gün önce
1481 gün önce
1511 gün önce
1516 gün önce
1584 gün önce
1733 gün önce
1866 gün önce
2038 gün önce
2062 gün önce
2090 gün önce
2275 gün önce
2404 gün önce
2426 gün önce
2551 gün önce
2617 gün önce
2643 gün önce
2674 gün önce
2817 gün önce
2853 gün önce
2958 gün önce
2981 gün önce
3211 gün önce
3281 gün önce
3402 gün önce
3560 gün önce
3563 gün önce
3619 gün önce
3637 gün önce
3640 gün önce
3661 gün önce
3695 gün önce
3750 gün önce
3759 gün önce
3832 gün önce
3951 gün önce
3926 gün önce

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=