Lütfen bekleyin..


Veysi DEMİR

“Sevgililer Günü” imiş!

14 Şubat 2017, 14:04 - Okunma: 2981

İslam ümmetine yönelik emperyalist ve siyonist düşmanların çeşitli hile, oyun ve tuzakları ile karşı karşıyayız. Bu konuyu kaç defadır önemine binaen gündeme getiriyorum. Ancak toplum olarak ve ümmet olarak bu oyun ve tuzaklara karşı yeterli ve gerekli tedbirleri almıyoruz.

İslam coğrafyasının kan gölüne çevrilmesi ve Müslümanlar arasındaki iç savaşlar yüreklerimizi dağlarken bunun sebepleri üzerine düşünmemiz ve gerekli tedbirleri almamız gerekmez mi?

Bizler ve nesillerimiz eğer İslam’ın hakikatlerinden yozlaşma tuzaklarıyla uzaklaşmamış olsaydık; bugün yaşanan dramlar belki de yaşanmayacaktı. İslam düşmanları bizimle bir taraftan maddi yön ve fiili savaş cihetiyle ortadan kaldırmaya uğraşırken, öbür taraftan da binamızın altını yozlaşma ve ifsad çalışmaları ile oydular ve oymaya devam ediyorlar. Hal böyle olunca yozlaşan nesiller, haramı helal görmekte bir beis görmekle kalmayıp bunun azgın birer savunucusu olmaktadır. Plan böylece tıkır tıkır işleyerek İslam’dan uzaklaşan nesiller, hem düşmana birer “kurşun asker” olarak İslam dışı ideoloji ve düşünceleri savunmaya ve onlar için Müslümanlarla savaşmaya başlar duruma geldiler. Bir taraftan da yozlaşmış nesiller helal-haram demeden batılı emperyalistleri “maymun gibi” taklit etmeye başladılar.

Yılbaşı vb. emperyalizmin oyunlarından olan günleri kutlayarak, onlara kul-köle olan gençlerimizin hali yetmezmiş gibi, birde toplum onların bu halini masum ve meşru gösterme telaşına düşüyor.

Şeytanın haramı cilalayıp insanlara süslü göstermesi misali; emperyalist siyonistler, haramı cilalayıp süsleyerek, cafcaflı kelimelerle nesillerimizi manevi olarak yok ediyorlar.

Efendim neymiş, “Sevgililer Günü” imiş. Sevgi gibi, dost gibi kelimeleri nasılda kirletiyorlar. Zinanın adı nasıl sevgi oluyor. Ve insanlarımıza sanki güzel ve meşru bir şey gibi sunuluyor. Anne-babalarda evladlarına sahip çıkmak yerinde bu zina girişimine göz yumuyorlar. Hal böyle olunca tarihte günahın toplumda yaygınlaşmasına ses çıkarmayan İsrailoğulları’nın durumuna düşeriz ve büyük bir musibete kapı aralamış oluyoruz da uyandığımız yok.

Nur Suresi’nde gerek kadın, gerek erkeklerin harama bakmaktan sakınmamız emredilirken İsra 32’de “Zinaya yaklaşmayın, çünkü o, çirkinliği apaçık ortada bir hayasızlıktır, hem ne kötü bir yoldur!” diye buyruluyor. Dikkat edin ayette “Zina yapmayın” demiyor; “Zinaya yaklaşmayın” diyor. Bu şekilde zinaya götüren bütün yollar kapatılıyor.

Hiçbir günah basit görülüp küçümsenemez.  

Zinaya “sevgi” kelimesinin alet edilmesi gibi sapıklığa da “cinsel tercih” denilerek meşrulaştırılmaya çalışılıyor.

Değerli dostlar!

Unutmayalım ki, "Haramda huzur arayana, huzur haram olur!"

Bir toplumu ayakta tutan temel dinamikler inanç ve ahlaktan oluşan maneviyattır. Bunlar ALLAH korusun yıkılırsa kurdun ağacı içten kemirmesi gibi İslam binamız içten çürür ve yıkılır da farkında olamayız. 

Artık uyanalım da bu oyunların ümmetin evladlarını İslam’dan uzaklaştırmak için birer proje olduğu gerçeğini görelimde; nesillerimize sahip çıkalım. Zina ve diğer günahları meşrulaştırmak için kılıf aramayı bırakalım da, toplum olarak tavır takınalım. İslam düşmanlarının “kimliksiz ve kişiliksizleştirme” projelerine iş işten geçmeden dur diyelim. 

Selam ve dua ile...

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları
115 gün önce
143 gün önce
185 gün önce
283 gün önce
339 gün önce
402 gün önce
409 gün önce
619 gün önce
661 gün önce
724 gün önce
1130 gün önce
1263 gün önce
1277 gün önce
1333 gün önce
1389 gün önce
1410 gün önce
1425 gün önce
1444 gün önce
1486 gün önce
1501 gün önce
1521 gün önce
1529 gün önce
1559 gün önce
1564 gün önce
1632 gün önce
1781 gün önce
1914 gün önce
2086 gün önce
2110 gün önce
2139 gün önce
2323 gün önce
2452 gün önce
2474 gün önce
2599 gün önce
2665 gün önce
2691 gün önce
2722 gün önce
2865 gün önce
2901 gün önce
3006 gün önce
3029 gün önce
3259 gün önce
3329 gün önce
3450 gün önce
3608 gün önce
3611 gün önce
3667 gün önce
3685 gün önce
3688 gün önce
3709 gün önce
3743 gün önce
3798 gün önce
3807 gün önce
3880 gün önce
3999 gün önce
3974 gün önce

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=